Stressig och trevlig lördag!

Idag har jag stressat runt för fullt. Jag som brukar vara duktig att ha kamera har idag glömt den hemma och har inga bilder att visa! Började dagen med att köra ner till Kungsporten där det är marknad i helgen, som vi är med på. För att göra vår utställning enkel valde vi att köra in en partners bil på vår plats. Bilen är utrustad med igångkörda pumpar och full med reklam över hela bilen. Enkelt och bekvämt, nu behöver vi bara hämta bilen och köra iväg när marknaden är slut i morgon. 
Därefter köpte jag present till Jennifer, hämtade Raffa, mamma och barnen och körde Raffa till stan. Han är på herrmiddag idag och de startade redan vid lunch med tennis. 
Barnen, jag och mamma åkte sen till Millan ,Felicia och Jennifer och var på kalas. Vi hade jättetrevligt och åt supergod tårta. Därefter in till stan igen för att hämta upp min partners flickvän och så vidare till marknaden igen. 

När jag lite senare skulle köra Björns bil bort till marknaden för att lämna den till Jörgen, var denna bil fylld med monteringsmaterial som jag tvingades lasta ur. När jag sen skulle fälla upp sätet och tryckte på knappen flög sätet upp rakt på min kind, bredvid munnen. Fick så fruktansvärt ont att jag började lipa direkt och blev helt snurrig i huvudet!
Spräckte insidan av kinden och är nu både blå och svullen! 

Nu har jag fått Leonie i säng och vi andra myser framför TV:n. Njuter av ett glas vin och ska snart se på "Stjärnor på is"

I morgon hoppas jag kunna visa lite mer bilder!

Önskar er en trevlig lördagkväll ♥ 
Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback