Ingen är perfekt.....



Välkommen hem till mig!


Alla människor är ju inte perfekta, alla har sina egna kvaliteer och talanger. När jag och mina väninnor sitter och gnäller över våra män har vi alla olika saker som stör oss, och vi har olika saker som vi önksar att våra män var bättre på. Jag antar att detsamma gäller när dessa män sitter och babblar om oss fruar. Jag kan bli så irriterad på min man för att han är lite lat och inte vill ta tag i saker här hemma. Inget blir gjort och han har olika ursäkter varje gång. Antingen jobbar han för mycket, han måste vara med barnen, han har inga verktyg tillgängliga och han behöver vila. Däremot är han väldigt bra med barnen, han tar nätter gladeligen, fixar god mat, är social och trevlig. En av mina tjejkompisar har en man som BARA är runt och fixar med huset. Hon blir galen på allt han ska göra och att han aldrig är med deras dotter. 
En tanke då som slog mig är att ha en "killpark", på samma sätt som man har en bilpark. Man kan nyttja den mannen man behöver för veckan.  Just nu är jag i stort behov av en händig och aktiv man. Finns det någon därute som har en sån hemma och som vill byta mot min sociala och trevliga man? Då får din man utlopp för sin "skaparglädje" och då kan passa på att få någon att umgås med!



Ps. Detta inlägg ska givetvis tas med en nypa salt :)
Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera
Postat av: Cissi

Min man är båda delarna. Därför blir det många grejer på började och sen blir det en massa snack emellan. Man får vara på honom med piskan ibland för att det ska bli klart, så tyvärr är han nog inget att byta en stund med. ;-)

2009-01-06 @ 16:49:45
URL: http://www.ceciliah.se
Postat av: Fia

Ha ha är jag bara säga! Helt rätt!

Kram kram Fiffi

2009-01-06 @ 17:26:58
URL: http://fiafiff.blogg.se/
Postat av: Vicki

Får dem 2kr när dem sover i sin säng hela natten, även den lilla? Hur gammal är den minsta nu?



Nä, ingen är väl perfekt!! Jag brukar prata med min kompisar men. Som min ena kompis sa "gräset är inte grönare på andra sidan". Alla har dem olika saker dem är bra på eller mindre bra på.



Vicki

2009-01-06 @ 17:44:38
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Nej min man är som din, så när du hittar en som gärna fixar och donar kan du skicka hit honom en stund efteråt?

Visst är det lite komiskt när man sitter med sina vänner och pratar. Alla behöver någon extra egenskap hos sin man. Men alltid när någon berättar om hur sinman klantat sig vid olika tillfällen eller hur han har försökt göra en sak på "rätt sätt" råkar jag alltid fniss och säga - Visst är det charmigt med män, även deras klumpiga försök att göra saker vi bett om gör dom så oskyldigt charmiga. Får då alltid en bunte oförstående, irriterade ögon på mig och jag förstår att jag kanske bara borde knipa käft och hålla med.

Kram R

2009-01-06 @ 19:02:49
URL: http://cheeky.zoomin.se
Postat av: Karin

Hej!



Jag undrar om du vill vara med på nästa omgång av 5 Snabba Frågor på blogg.se's startsida? Om du inte vet vad det innebär kan du kika på www.blogg.se hur det ser ut! Hör gärna av dig så fort som möjligt. Du kan skicka iväg ett mail till mig på [email protected]



Trevlig kväll på dig!

2009-01-06 @ 19:13:03
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Helen

Nu har du verkligen tänkt till. Verkar som en superbra ide. Jg behöver både målare, snickare, elektriker och en social kille

2009-01-06 @ 19:13:32
URL: http://[email protected]
Postat av: debela

det var ett riktigt roligt inlägg!! annars, allt bra med dig?? kram

2009-01-06 @ 19:26:43
URL: http://debela.blogg.se/
Postat av: Sessan

Ha ha ha , knall bra inlägg & förslag!!



Önskar dig & dina en mysig kväll söta



KRAAAM

2009-01-06 @ 20:11:42
URL: http://www.sessanochprinsessan.com
Postat av: Annika

Vilken super idé!!! I´m in!!!



2009-01-07 @ 00:08:44
URL: http://duracellmamman.se

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback