God morgon veckans BÄSTA dag

Nu är jag på plats på kontoret igen och idag känns allt UNDERBART! Tänk så fort allt kan vända? Både åt det negativa och det positiva. Saker som förra veckan kändes tung och besvärligt är som bortblåst. Jag verkligen känner i hela kroppen att nu kommer ALLT ordna sig. År 2008 var på många sätt väldigt tungt och jag ville ge upp än det en än det andra. Nu är jag helt övertygad om att 2009 blir ett BRA år. Det är verkligen sant att man måste uppleva lite olycka för att inse hur bra man har det när allt är bra. Nu gäller det bara att ta hand om allt bra och se till att det fortsätter att vara bra!

Önskar Er ALLA en underbar dagPs. Grattis på namnsdagen Mamma!
Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera
Postat av: Helen

Härligt med fredag...för dom flesta. Jag ska tillbringa min helg på jobbet. Men jag får vara glad att jag har ett jobb att gå till. Ha jättetrevligt i helgen. Kram

2009-01-30 @ 09:03:11
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Monica

Önskar dig en underbar dag tillbaka..må gott:)

2009-01-30 @ 09:07:38
URL: http://www.helamittliv.blogspot.com
Postat av: Malin

Sv; Då ska jag ta ett inlägg om det efter helgen eller i morgon :) Ser att du ändrat lite textfärger här på din blogg, och det syns lite dåligt vad det står här ovanför :)

2009-01-30 @ 15:05:28
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Vad skönt att känna så Gumman!!! Klart det här året kommer bli helt underbart för Er!!Har precis kommit hem efter en lång, men ack så härlig dag. Ska börja sätta igång med att städa, innan maten ska lagas.Mys nu rejält ikväll, dela på en flaska vin där framför brasan!!Massor av kramar!!!

2009-01-30 @ 16:43:09
URL: http://duracellmamman.se

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback