Nu ska jag klaga lite!

En sak jag INTE gillar bland alla bloggar som finns är när det är musik på deras sida så snart man öppnar den. Man borde få en förvarning. Nu låter jag verkligen som en pensionär men det är fruktansvärt irriterande och tyvärr dissar jag dessa bloggar direkt, innan jag ens hunnit läsa vad som står där. Gick just in på en blogg som bad mig om lite hjälp att sprida ut kunskap och samla in pengar till Barncancerfonde. Det gör jag VÄLDIGT gärna, men när jag öppnar hennes blogg för att hitta länkar och texter att kopiera dånar det ut hög musik och jag tvingas stänga ner fortare än kvick. Resten av familjen ligger och sover och jag VILL INTE få liv i dem nu!
Jag får väl skylla mig själv lite eftersom jag är lite blond och inte hittar volymknappen på min dator, har tryckt överallt men inget hjälper :)
Du söta tjej som bad mig om detta, jag återkommer till dig i morgon när jag är på jobbet. Då kan jag läsa din sida och SJÄLVKLART hjälpa till och dra mitt strå till stacken. Just nu njuter jag av tystnaden här hemma!
Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera
Postat av: Sofia Werlin

håller faktiskt med dig om det.. Jobbigt när man kommer in på folks bloggar där det är musik och på vissa kan man inte stänga av den.



De borde ha så man själv kan starta låtarna och inte att de ska gå igång direkt.

2009-01-08 @ 23:42:22
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sessan

Jag hade det ett litet ögon blick & så tog jag bort det.... Jag orkade inte höra det på andra bloggar så då kunde ju inte jag störa andra med min musik. Smaken på musik är ju som regel VÄLDIGT DELAD,



Pussigull

2009-01-08 @ 23:50:52
URL: http://www.sessanochprinsessan.com
Postat av: Annika

Kan bara instämma... just de sidorna klickar jag tyvärr bara ner... 'r så enerverande störiga. Jag har som regel egen musik på när jag sitter här... så få blandat med gud vet vad, blir gärna en symfoniorkester för mycket ;-)



TACK för alla varma kommentarer de senaste dagarna!!! De har värmt i mitt hjärta!!



Massor av kramar!!!

2009-01-09 @ 00:12:47
URL: http://duracellmamman.se
Postat av: Hilde

Hei på deg:-)

Det er veldig hyggelig med jentekveld ja, så man bør gjøre det oftere.



Nå er det nattinatt:-)

2009-01-09 @ 00:18:40
URL: http://treprinsesser.blogspot.com
Postat av: Julia - en ung mamma

Trevlig blogg =), tycker man själv som läsare ska få en liten varning

2009-01-09 @ 00:46:20
URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Postat av: vexy

håller med dig, det är riktigt störande.

Brukar glömma bort att stänga av högtalarna när jag går ifrån datorn, sen när man sätter sig vid den igen på sena kvällskvisten kan man få en smärre chock.



Jättefin blogg förresten.

2009-01-09 @ 00:51:05
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Tamara

Det är världens mest irriterande sak när musik går igång av sig själv, jag fattar aldrig vad det är som händer och det tar alltid någon minut innan jag inser att det är sidan jag nyss gått in på. Haha, den funktionen borde utrotas. :]

2009-01-09 @ 07:10:12
URL: http://fewwordscankillme.blogspot.com
Postat av: Roza

Det är otroligt jobbigt! I totally agree.



Du hade en superfin blogg =)





2009-01-09 @ 12:42:37
URL: http://diarynotes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller helt med dig. Jag har ofta lite egen musik på när jag sitter vid datorn och då blir det ju som att lyssna på två kanaler samtidigt.

Dessutom är min dator så trög att den inte orkar öppna och knappt heller stänga ner vilket gör att systemet låser sig. Jag får stänga av och börja om från början.

2009-01-09 @ 14:32:23
URL: http://sweetmama.blogg.se/

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback