Väggord - lite för mycket för mina nerver!Beställde väggord till tjejernas rum, som fick bli en julklapp från mormor. Emilia fick rosa bokstäver till sin vita vägg och Leonie fick vita bokstäver till son rosa vägg. De har leget här hemma en stund men förra veckan skulle jag tag mig för att sätta upp de. Började med Emilias rum och efter 5 minuter höll jag på att bryta ihop. Pilljobb är verkligen inget för mig!
Lyckades till slut få upp den första och valde sedan att ta ett glas vitt för att stilla mina nerver.

Slutligen var bägge uppe och nu är jag supernöjd men jag tror inte det blir fler väggord i detta hus :)

Om någon timme presenteras dagens bloggare!
Välkommen tillbaka.Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera
Postat av: Diana

Åh, så sött! Och vilken god frukost, den hade jag inte tackat nej till om man säger så! Sälv äter jag en liten brödbit i all hast påväg till föreläsningen...=P Får bättre mig där! =) Hoppas din dag varit fin, kul att pratas vid innan! =)

KRAM

2009-02-03 @ 19:03:28
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Judit

JAG ÄLSKAR VÄGGORD! Min fästmans syrra har det vöerallt, riktigt fina överallt... åh!Själv har jag och R precis fixat våra väggord som är desamma som är skrivna här över. Paff blev jag när det just stod dessa ord.. Lars Winnerbäck har alltid varit "vi" :P

2009-02-03 @ 19:39:38
URL: http://elektron.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

fint det blev : )

2009-02-03 @ 19:45:51
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Lizette

Fint blev det i varje fall...Finns det någon med tålamod till sån´t???? Jag fixar inte fem minuter med pilleri utan att bli skogstokig. Snabbt lätt och enkelt är den melodin som passar mig bäst. Problemet är kanske att jag inte dricker vin...???

2009-02-03 @ 21:26:04
Postat av: Duracellmamman

Super snyggt!! Älskar väggord!! Vi har dem på flera ställen, men absolut, det är ett pilljobb som heter duga ;-)Kramis!!

2009-02-03 @ 22:36:48
URL: http://duracellmamman.se/
Postat av: Emma Härnqvist/Perfektion

det där är så jäkla snyggt, men jag har också förstått att det är ett himla arbete med att få de på plats. har tänkt att ha nåt på min svarta vägg ovanför sängen..

2009-02-03 @ 22:53:34
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Helen

Det blev verkligen jättefint. Skulle vilja ha till barnens rum. Fick mitt väggord i dag men blev nu rädd för att sätta upp den om det är ett pilljobb.

2009-02-04 @ 18:20:50
URL: http://famstenstroms.blogg.se/

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback