En skakad kropp säger God Natt!

Det var första gången jag var på Yoga och nu inser jag mitt misstag med bilden som jag la ut tidigare! Herregud så jobbigt det var. Jag hade hört att Yoga är enormt effektivt och att Madonna byggt sin kropp med yoga, men att det skulle vara SÅÅÅÅ tufft visste jag inte. Det började så bra med ord om att jag inte skulle se det som träning utan en upplevelse, jag skulle känna hela min kropp, och jag skulle andas djupt. Tänkte att detta blir skönt! Nog kände jag mig kropp allt!

En kvart senare funderade jag på att lämna lokalen för då skakade min kropp så mycket att jag knappt kunde göra en ända övning. Jag var väldigt glad för att jag erkände direkt när instruktören frågade om det var några nya i lokalen.
Slutförde mitt pass och det var nära tårarna av lycka när det var dags för avslappning. Väl hemma igen kunde jag knappt ta mig upp för trappen till mitt hus och att lyfta gaffeln för att stoppa in mat i munnen var en plåga!

Nu är jag superstolt över mig själv. Två träningspass avklarade denna vecka och jag äter jätteduktigt. Nu ska jag lyssna på min slitna kropp som behöver SÖMN och säger därför GOD NATT till Er alla.

I morgon hoppas jag på en bättre arbetsdag

Följ gärna min blogg, klicka på ikonen

Kommentera
Postat av: emily

Åh,yoga är det skönaste som finns! Brukar alltid göra det på sommrarna.. På vintern hinner jag inte riktigt men på sommarn så har dom yoga i kyrkan precis brevid landet på Gotland. Ur mysigt!!

2009-02-04 @ 21:10:03
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, visst är förklädet helt underbart? :) Det finns att köpa på sivletto.com och finns även i andra färger har jag för mig. Tjusig blogg, förresten! :)

2009-02-04 @ 21:27:53
URL: http://marielle.blogg.se/
Postat av: sessan ☆

Å så lust jag har att testa Yoga!!! fram till jag läste detta.... ha ha ha

nej jag har ärligt funderat på det eftersom det SÄGS att det skall funka även för kroppar som min....Sov gott mitt hjärta

2009-02-04 @ 22:10:06
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Emma Härnqvist/Perfektion

jag skulle verkligen vilja testa de där.. jag har ingen så där superbra träningsform. har inte funnit den rätta sen jag la av med ridningen..

2009-02-04 @ 22:23:56
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Emma Härnqvist/Perfektion

och nu hittade jag en gammal kommentar fårn dig. håller ju på emd allt fårn helgen nu. ser att du bor i billdal.. där är de fint. men jag brukar hålla till lite längre upp. kullavik och fiskebäck. jag hoppas på att vi får hus i fiskebäck så småningom.. de är så nära stan men ändå precis intill havet.jag bor inte i göteborg men jag är där väldigt mycke som sagt.. pojkvännen är göteborgare och min mormor, moster och kusin bor där med. och göteborg är så vackert.. det är verkligen en liten stad i stort format.kramar

2009-02-04 @ 22:33:34
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Duktig du är Gumman!! En av mina bästa väninnor i GBG kör just med yoga, har gått en termin nu. Säger att det är hur effektivt som helst!!Undra vad jag ska börja med... får ta mig en funderare, för något måste då till;-)Hoppas du sussar gott i sängen nu!Kramis!!

2009-02-05 @ 00:13:56
URL: http://duracellmamman.se/
Postat av: Lattepappan

Hej!

Du är dagens bloggtips hos mig :Dhttp://lattepappan.se/wp/?p=333

2009-02-05 @ 02:31:45
URL: http://lattepappan.se/wp
Postat av: Sandra

Man brukar även kunna få rejäl träningsvärk i muskler som man inte trodde fanns. Jag skulle starkt rekommendera Body Balance som är ett Les Mills-koncept.

Ha en fin dag.

2009-02-05 @ 12:21:48
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Missa inte mitt nästa inlägg, klicka på ikonen! 


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback